Iratkozz fel hírlevelünkre! Elküld

x
ÚJDONSÁGOK
Autó kiegészítők
Informatika
Kamerák
Szórakozás
Konyha
Világítás
Kert
Otthon
Audio eszközök
Egészség
Textil
Smart eszközök
Szerszámok
Hordozható eszközök
Divat
Vásárlási folyamat bemutatása

Termék kiválasztása

A termékkiválasztásához nem szükséges érvényes regisztrációval rendelkezni. Ha azonban regisztrálsz, akkor azt csak egy alkalommal szükséges megtenned és azt követően a megadott felhasználónévvel és jelszóval bármikor be tudsz lépni a rendszerbe, így kényelmesebben vásárolhatsz. Regisztrálni a vásárlási folyamat közben lehet. A termék kiválasztása a termék adatlapon (ahol képek és információk találhatóak meg a termékről) elhelyezett "KELL NEKEM!" gombra kattintással történik meg. Vásárlás megkezdésére akkor van lehetőség, ha raktárkészlet nem ürült ki az adott napi termékből. A raktárkészlet alakulását folyamatosan nyomon követheted az oldalon.

Vásárlói adatlap kitöltése

A vásárlói adatlap egyszerű logikus folyamat során, 3 lépésben kéri be a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatokat.

vasarlasmenete1

Ezek a lépések:

  1. Személyes és szállítási adatok megadása: Itt történik meg a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatok megadása, ill.   a termékből megvásárolni kívánt mennyiség kiválasztása is. Bizonyos termékek esetén ez a darabszám limitálva van.
  2. Szállítási mód kiválasztása: Itt terméktől függően személyes átvétel vagy házhoz szállítással történő szállítási  módok közül választhatsz, vagy e-Utalványt kérhetsz e-mailben.
  3. Fizetési mód kiválasztása: Itt kiválaszthatod a fizetés kívánt módját. Ez lehet készpénzzel történő és bankkártyás, vagy banki átutalással, esetleg Széchenyi Kártyával történő fizetés. Fontos, hogy nem minden termék esetén választható ki az összes felsorolt fizetési mód.

Vásárlás

A "Fizetési mód kiválasztása" után következik a "Feltételek elfogadása", majd a vásárlás véglegesítése:
Amennyiben a "MEGVESZEM" gombra kattintasz a vásárlás befejezettnek tekinthető, és erről e-mailben értesítünk a megadott e-mail címen. A jóváhagyást követően regisztrálhatsz, hírlevélre iratkozhatsz fel, és visszaléphetsz a főoldalra.

 

 

A Gruppiac tematikus társoldalai